لوگو کژال ترابر
سوالات متداول
بلاگ کژال
درباره ما
تماس با ما
قوانین و مقررات
لوگو کژال ترابر
لوازم شخصی (فریت مسافری)
چنانچه شما قصد سفر یا مهاجرت به کشور دیگری را داشته باشید و بار همراه شما از مقدار مجاز تعیین شده توسط ایرلاین مربوطه بیشتر باشد، می‌توانید کالای اضافه همراه خود را یک یا دو روز قبل از زمان پرواز بصورت فریت، به مقصد ارسال نمایید. برای ارسال این نوع کالا گمرک فرودگاه امام در مدت یک الی دو ساعت نسبت به صدور جواز ارسال کالا اقدام نموده و سپس ما می‌توانیم با صدور بارنامه کالای شما را به مقصد ارسال نماییم. برای سهولت انجام تشریفات در مقصد، بهتر است بارنامه صادره دارای نام فرستنده و گیرنده یکسانی باشد.
نرخ حمل این نوع کالاها با کالاهای عادی متفاوت نمی‌باشد اما ارسال این نوع کالاها به خارج از کشور نیاز به انجام برخی تشریفات دارد که هزینه‌بر می‌باشد مانند پرداخت هزینه‌های انبارداری و هزینه اخذ جواز مرجوعی.
شما می توانید به همراه پاسپوت و بلیط خود به گمرک فرودگاه امام مراجعه نموده و نسبت به انجام امور گمرکی جهت ارسال کالا اقدام نمایید. بهتر است لیستی از کالاهای ارسالی خود را از قبل تهیه نموده باشید.
انواع باطری‌های قلمی لیتیومی یا یون لیتیومی، کلیه دستگاه‌هایی که دارای باطری لیتیومی باشند، اجاق گاز، فندک، پارافین، مایعات نوشیدنی، انواع اسپری عطر و ادکلن، سیلندرهای گاز یا هوا، مواد شیمیایی، آبلیمو، مواد رادیو اکتیو، اشیاء عتیقه، کتاب‌های خطی، سکه های گرانبها و تاریخی قابل ارسال به صورت فریت مسافری نمی‌باشد.
بله. فریت کالا ارزان‌تر از پرداخت اضافه بار در هنگام سوار شدن در هواپیما می‌باشد.
حمل بار بستگی به رزرو ایرلاین دارد، در بعضی مواقع با خود مسافر و در بعضی مواقع نیز با پرواز دیگری حمل انجام می‌شود.
خیر. این نوع کالاها به قسمت انبار بارهای وارداتی در مقصد تحویل داده شده و شما می‌بایست در مقصد به انبار بار ایرلاین مربوطه مراجعه فرمایید.
بابت ترخیص کالا هزینه‌ای دریافت نمی‌شود مشروط بر آنکه مشخص گردد کالا لوازم شخصی و مورد استفاده در منزل شما می‌باشد. اما در برخی از فرودگاه‌های دنیا هزینه خدمات دریافتی بابت تحویل کالای همراه مسافر زیاد است. شما می‌بایست قبل از فریت کالا از قوانین و مقررات مقصد کاملا مطلع باشید. در برخی از فرودگاه‌های دنیا فقط روزهای خاصی از هفته‌ می‌توان به انبار فرودگاه مراجعه کرد و یا در برخی از فرودگاه‌ها اجازه مراجعه شخص گیرنده را جهت ترخیص کالا نداده و پروسه ترخیص کالا فقط باید از طریق شرکت‌های مجاز انجام گیرد که این شرکت‌ها برای انجام این امور هزینه دریافت می‌نمایند. به همین دلیل حتما قبل از ارسال کالا به صورت فریت از مقررات مقصد آگاه شوید.
بله. در صورتیکه کالای شما لوازم شخصی و یا لوازم استفاده شده در منزل شما در خارج از کشور باشد می‌توانید کالا را از طریق فریت و با صدور بارنامه به ایران ارسال فرمایید. در این حالت فرستنده و گیرنده بر روی بارنامه هر دو باید به یک نام باشند. براساس بند 6 ماده 37 قانون امور گمرکی، ورود لوازم خانه و اشیای شخصی و مستعمل ایرانیان مقیم خارج، از پرداخت عوارض گمرکی مشروط بر آنکه لوازم و اشیای مزبور از کشور محل اقامت مسافر حمل و در فاصله حداکثر نه ماه بعد از ورود مسافر به گمرک برسد و نیز پنج سال قبل ار آن از چنین معافیتی استفاده نکرده باشند، معاف می‌‏باشند.